Du kan bruge frisk spinat. Den skal også dampes fri for væde, ellers bliver grøntsagssaucen tynd. Fiskekarbonaderne er lidt stærke af peber - det giver dem karakter. Men er I ikke til det stærke, kan du i stedet krydre dem med ½ tsk groft salt og evt. 2 tsk fintrevet citronskal.
9163 kJ / 2190 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,7 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,4 g |
Fedt: | 31 % | 3 g |
400 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
20 g
Smør
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i halve
|
|
300 g
Frossen helbladet spinat
|
|
2
Porrer i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Porretop
|
|
---|---|
Citronpeber
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|