Du kan bruge de krydderurter, du foretrækker, ligesom du kan erstatte ¼ af den hvide fisk med revne gulerødder for en grønnere version. Hvis du ikke har tid til at røre din egen fars, kan du købe den færdige udgave hos din fiskemand og tilsætte laks, krydderurter og citronskal.
4802 kJ / 1148 kcal
759 kJ / 181 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 30 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 11,4 % | 5,1 g |
Fedt: | 58,6 % | 12 g |
300 g
Torskefilet eller mørksejfilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fersk laks
|
|
½ dl
Finthakkede krydderurter fx dild, persille eller estragon
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Smør
|
|
1½ spsk
Smagsneutral olie
|