Tunfiskefrikadellerne er gode som pålæg eller i madpakken.
Du kan skifte rasp ud med pankorasp, på den måde giver du dine fiskefrikadeller en mere knasende skorpe.
3923 kJ / 938 kcal
500 kJ / 120 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 39 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 23,8 % | 7 g |
Fedt: | 37,2 % | 5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2 dåser
Tun i vand (ca. 185 g)
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
2
Groftrevne løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Hakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 dl
Rasp
|
|
10 g
Smør
|
|
1 spsk
Rapsolie
|