Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Sluk ovnen og lad fiskepakkerne stå ved eftervarmen i ca. 10 min.
I stedet for rødtungefileter kan du vælge søtunge- eller skærisingfileter. I stedet for frisk spinat kan du bruge samme mængde optøet, frossen helbladet spinat. Fiskepakkerne kan tilberedes og stilles i køleskabet 2-3 timer før bagningen. Safransaucen kan gøres klar, så den blot skal varmes.
17131 kJ / 4094 kcal
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,8 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 8,6 g |
Fedt: | 46,4 % | 6,8 g |
600 g
Friske spinatblade
|
---|
12
Rødtungefileter uden skind (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Laksefilet uden skind
|
|
25 g
Smør i små stykker
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
|
¼ tsk
Safran
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
3 dl
Vilde ris - koges
|
|
---|---|
150 g
Landbrød
|