Fennikelsalat med laks og wasabi
20 min
•

Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost.
Ingredienser
Wasabidressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Wasabi
|
|
⅛ tsk
Groft salt
|
2
Fennikler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Salatløg - i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
75 g
Radiser - i tynde skiver
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Sesamfrø
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
250 g
Optøet, frossen fersk laks
|
Tilbehør
Sojasauce
|
---|
Sådan gør du
Wasabidressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4053 kJ / 969 kcal
Næringsindhold pr. 100g
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 33,6 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 9,9 % | 2,2 g |
Fedt: | 56,5 % | 5,9 g |
