Estragonsauce
45 min
•
Estragonsauce er en dejlig ægte sauce lavet på en hjemmelavet estragonessens - en essens, der også kan bruges til bearnaisesauce. Estragonsauce minder om bearnaisesauce, men er nemmere at lave, fordi den tilberedes med cremefraiche.
Ingredienser
Estragonessens
1
Hakket skalotteløg
|
|
---|---|
10
Sorte peberkorn
|
|
10 kviste
Frisk estragon
|
|
1 dl
Hvidvinseddike
|
Estragonsauce
6
Æggeblommer (ca. 6 spsk)
|
|
---|---|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
100 g
Koldt smør i små tern
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¾ dl
Grofthakkede estragonblade
|
Sådan gør du
Estragonessens
Estragonsauce
Estragonsaucen kan lunes lige inden serveringen. Estragonessensen kan også bruges til bearnaisesauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8103 kJ / 1937 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1529 kJ / 365 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 4,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 2,1 % | 1,9 g |
Fedt: | 93,2 % | 38,5 g |