20-25 min. ved 200° - traditionel ovn. Tjek om kage er færdig, den må dog gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.
5-10 min. ved 225° - traditionel ovn, er den er gylden.
Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.
Lad kagen tø på køkkenbordet.
22829 kJ / 5456 kcal
1475 kJ / 352 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 4,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 47,5 g |
Fedt: | 40,3 % | 16,1 g |
4
Æg
|
|
---|---|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
2 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Kokosmel (ca. 4¼ dl)
|
|
225 g
Brun farin (ca. 3¾ dl)
|
|
½ dl
Mælk
|