Drømmekage fra Brovst
45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Her får du vores bedste opskrift på den bløde og svampede drømmekage, toppet med en god mængde snasket kokosfyld. En bradepandekage, der er dejlig nem og lækker - og helt oplagt at have med på tur.
Ingredienser
4
Æg
|
|
---|---|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
2 dl
Mælk
|
|
75 g
Smør
|
|
275 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
Topping
175 g
Smør
|
|
---|---|
175 g
Kokosmel (ca. 5 dl)
|
|
250 g
Brun farin (ca. 4 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
Sådan gør du
Hvis du har rester, kan du sagtens bruge disse til romkugler.
Kagen kan sagtens fryses - lad den tø op på køkkenbordet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
27407 kJ / 6550 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1546 kJ / 369 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 4,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 44,2 g |
Fedt: | 46,9 % | 19,6 g |
