Du kan også dyppe de færdigkogte donuts i en tynd donut glaze - så får dine donuts en blank overflade. Smelt 75 g smør i en lille gryde. Tilsæt 1 dl mælk og 250 g flormelis og varm blandingen op. Pisk i glazen til den er glat og uden klumper. Tag gryden af varmen og vend de kogte donuts i glazen. Pynt fx dine donuts med slik, fyldte chokolade, krymmel eller andet farverigt pynt.
De færdige donuts kan fryses uden pynt. Lun dem inden servering.
53548 kJ / 12798 kcal
2034 kJ / 486 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 28,6 % | 34,2 g |
Fedt: | 68,3 % | 37,5 g |
Du kan pynte dine donuts med sukker, glasur i valgfri farve og mønster - eller dyppe dem i donut glaze, som er en tyndtflydende glasur. Donuts kan også pyntes med slik, chokolade, friske bær - kun fantasien sætter grænser...
75 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
125 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
800 g
Hvedemel
|
1 liter
Fritureolie
|
---|
75 g
Rørsukker
|
---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
1½ spsk
Vand
|