Fyldte krydrede æg til påskebordet. Server dem fx til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed hvor de traditionelle hårdkogte æg skal peppes lidt op. Fyldet består af de kogte æggeblommer rørt op med flødeost, sennep, tabasco og salt.
Server de dekorative djævleæg til brunch eller påskefrokost.
Sådan gør du
Djævleæg
Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad.
Mos æggeblommerne og vend dem sammen med de øvrige ingredienser og smag til.
Fyld de halve æg med cremen. Pynt med purløg og drys med cayennepeber.
Energiindhold for hele retten:
1965 kJ / 470 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
33,7 %
11,5 g
Kulhydrat:
3 %
1 g
Fedt:
63,3 %
9,9 g
Mere inspiration
Variation over temaet med solæg - den skønne sønderjyske egnsret.