13-15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan fryse de færdige marcipanskåle. Spis dem frosne som "isbåde" eller lad dem tø 2-3 timer i køleskabet.
11408 kJ / 2727 kcal
1480 kJ / 354 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 4,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 29,5 % | 25,7 g |
Fedt: | 65,6 % | 26,2 g |
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1¼ dl
Piskefløde
|
|
6
Modne passionsfrugter
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
4 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Citronmelisseblade eller citronverbena
|
---|