Hvis du har lyst til en mere enkelt salat som tilbehør, kan du pifte en grøn salat op med brombær og pærer.
8883 kJ / 2123 kcal
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 8,1 g |
Fedt: | 38,3 % | 4,1 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
20 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Dyrefilet, fx dådyr
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Valnøddekerner
|
|
10 g
Smør
|
|
1
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
75 g
Strimlede østershatte
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
25 g
Blåskimmelost
|
|
½ spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1 kg
Bagte eller kogte kartofler
|
---|