Croutonerne kan også ristes i ovnen. Vend brød og olie sammen på en plade med bagepapir og fordel smørret herpå. Rist de små stykker brød ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn midt i ovnen. Vend dem 1-2 gange undervejs.
Ostecroutoner: Vend brødternene med ost, fx revet ost eller smuldret skimmelost før de ristes.
Det både pynter og smager, når du giver croutonerne et grønt drys - persille, purløg, oregano - eller hvad du har og bedst kan lide. Er du til de spicy smage - så kan paprika og/eller chili også give både bid og kulør.
2478 kJ / 592 kcal
1239 kJ / 296 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 9,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 45,9 % | 33,5 g |
Fedt: | 44,7 % | 15 g |
150 g
Brød, gerne daggammelt
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
15 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter - kan undlades
|