Ca. 6 min ved 225° - traditionel ovn.
5596 kJ / 1337 kcal
1005 kJ / 240 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,3 % | 12,6 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 23,8 g |
Fedt: | 38,4 % | 10,4 g |
12 skiver
Flutes
|
|
---|---|
25 g
Smeltet smør
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
24
Kogte tigerrejer med halevifte (ca. 200 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Strimlede basilikumblade
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
½ dl
Creme fraiche 38%
|
---|
Frisk basilikum
|
---|