Ca. 25 min. ved 200°.
18608 kJ / 4447 kcal
1267 kJ / 303 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 8,8 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 36 % | 26,8 g |
Fedt: | 55,2 % | 18,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3 dl
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
90 g
Smeltet smør
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
3
Æg
|
|
250 g
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1
Appelsin - revet skal heraf
|
Appelsinskal (usprøjtet)
|
---|