Cremet kaffekage
45 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Dejlig, bastant kage. Kaffebønnerne giver tyggemodstand og voksensmag.
Ingredienser
150 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
2
Æg
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2 spsk
Kaffebønner
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 dl
Stærk kaffe
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
Pynt
½ dl
Chokoladekaffebønner
|
---|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 175°.
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16070 kJ / 3841 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1513 kJ / 362 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 4,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 39,9 % | 35,5 g |
Fedt: | 55,4 % | 22,7 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
