10-12 min. ved 175° - varmluft.
Du kan bage cookies i en airfryer. Det er særlig smart, hvis du kun vil bage få cookies af gangen. Airfryeren skal stå på 175°. Direkte fra røreskålen: Ca. 7 min. Direkte fra køl: Ca. 10 min. Direkte fra frost: Ca. 14 min. De flyder lidt mindre ud, når du bager dem direkte fra køl/frost - men smagen er stadig perfekt.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager dine cookies.
17225 kJ / 4117 kcal
1874 kJ / 448 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,9 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 60,9 g |
Fedt: | 40,8 % | 20,7 g |
Klassiske amerikanske cookies - sprøde udenpå og bløde indeni... Og hvis der er noget de virkelig kan, derover på den anden side af atlanten, så er det at bage cookies.
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
125 g
Brun farin (ca. 1½ dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
1
Æg
|
250 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Natron
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
200 g
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|