Prøv at stege fiskefarsen som en stor og tyk pandekage. Når du skal vende "pandekagen" er det nemmest at lade den glide over på en tallerken, - komme ekstra fedtstof på panden - og vende fiskepandekagen over på panden igen ved hjælp af en spatel.
11678 kJ / 2791 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 23,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 15,7 g |
Fedt: | 33,1 % | 5,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
250 g
Kvark eller fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft eller -juice
|
|
1 tsk
Dijon-honningsennep
|
|
¾ tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Groftrevne gulerødder
|
|
250 g
Fintsnittet hvidkål
|
½ kg
Torskefilet uden skind
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Fintrevet løg
|
|
85 g
Kartoffelmel (ca. 1¼ dl)
|
|
2
Æg
|
|
½ dl
Mælk
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
240 g
Ristet rugbrød
|
|
---|---|
100 g
Skyllede blade af hjertesalat
|