Du kan tilberede dressingen uden hytteost med så med mere fraiche. Du kan bruge det syrnede naturelle produkt du har i køleskabet. Smag til. Coleslawen er også god til madpakken.
2880 kJ / 688 kcal
222 kJ / 53 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 41,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 5,3 g |
Fedt: | 18,1 % | 1,1 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 dl
Fraiche
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Akaciehonning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fintsnittet hvidkål (ca. g)
|
|
125 g
Groft revet knoldselleri
|
|
150 g
Groft revet gulerødder (ca. g)
|
|
200 g
Groft revet æbler (ca. g)
|
2 spsk
Klippet purløg
|
---|