Coleslaw med hytteost

Coleslaw med hytteost

45 min
Dejlig variant af opskriften på den klassiske coleslaw. Dressingen til denne coleslaw opskrift består af bl.a. hytteost, fraiche og sennep - og råkostsalaten med hvidkål. knoldselleri og æbler er herlig frisk og sprød. Coleslaw er en velsmagende salat, der kan stå for sig selv, men passer fantastisk til både pulled pork, hot wings og kød med barbequesmag - god til grillmad.
https://www.arla.dk/opskrifter/coleslaw-med-hytteost/

Sådan gør du

  • Rør hytteost sammen med fraiche, dijonsennep, akaciehonning og salt.
  • Bland grøntsagerne i dressingen og smag til.
  • Pynt med purløg og server.

Du kan tilberede dressingen uden hytteost med så med mere fraiche. Du kan bruge det syrnede naturelle produkt du har i køleskabet. Smag til. Coleslawen er også god til madpakken.

Energiindhold for hele retten:

2880 kJ / 688 kcal

Næringsindhold pr. 100g

222 kJ / 53 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 41,3 % 5,4 g
Kulhydrat: 40,6 % 5,3 g
Fedt: 18,1 % 1,1 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

500 g Hytteost
1 dl Fraiche
1 tsk Dijonsennep
½ spsk Akaciehonning
½ tsk Groft salt
200 g Fintsnittet hvidkål (ca. g)
125 g Groft revet knoldselleri
150 g Groft revet gulerødder (ca. g)
200 g Groft revet æbler (ca. g)
Pynt
2 spsk Klippet purløg