Citrongræs-panna cotta
4 timer
•
Arbejdstid: 1 time
•
Frisk og smuk opskrift på panna cotta med citrongræs - dessert med sødt, stærkt og knas.
Ingredienser
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
2 stilke
Citrongræs
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
60 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
2½ dl
Kvark eller fraiche
|
Mangokompot med chili
100 g
Moden mangofrugt i tern
|
|
---|---|
1½ dl
Vand
|
|
1 tsk
Fintsnittet rød chilipeber (uden kerner)
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
50 g
Macademianødder
|
Hvid chokoladeganache
75 g
Hvid chokolade
|
|
---|---|
½ dl
Piskefløde
|
Sprøde honningkiks
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Honning
|
|
4 spsk
Flormelis
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Majsstivelse
|
Pynt
Citronverbena eller citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Mangokompot med chili
Hvid chokoladeganache
Sprøde honningkiks
Bag resten af dejen til honningkiks og server dem som småkager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12837 kJ / 3068 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1088 kJ / 260 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 30,7 % | 19,7 g |
Fedt: | 62,5 % | 18,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.