Chokorug med skyr
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
•
Chokorug med skyr er din go-to snack, når du skal have morgenmad på farten eller er sulten om eftermiddagen. Dejen til chokorug er super nem at lave, har kort hævetid og bages i muffinforme, Disse chokorug vendes i grofthakkede hasselnødder, men du kan også bruge mandler eller andre nødder/kerner.
Ingredienser
Chokorug med skyr
25 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Lunkent vand
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
200 g
Rugmel
|
|
150 g
Hvedemel
|
|
3 dl
Havregryn
|
|
1 dl
Knækkede rugkerner
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
6
Dadler i tern
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Topping
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Skovsyre
|
Sådan gør du
Chokorug med skyr
Du kan bruge mandler, pecannødder eller kerner som topping.
Chokorug kan fryses. Lad chokorug tø op på køkkenbordet eller varm dem evt. i ovn eller på brødrister.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12907 kJ / 3085 kcal
Næringsindhold pr. 100g
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 12,2 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 35,7 g |
Fedt: | 27 % | 7,3 g |