Chokoladeroulade med smørcreme er velegnet at lave dagen i forvejen.
Rouladebunden kan smøres med et tyndt lag marmelade, fx abrikos-, appelsin-, solbær- eller hindbærmarmelade før smørcremen smørres på.
11427 kJ / 2731 kcal
1538 kJ / 368 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 6,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 37,4 g |
Fedt: | 51,8 % | 21,5 g |
5
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
5 spsk
Kakaopulver
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
1 spsk
Sukker
|
---|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
1
Æggeblomme
|