Chokoladenøddepålæg
30 min
•
Hjemmelavet nutella med masser af lækre råvarer: ristede hasselnødder, chokolade, dadler, smør og fløde. En nem og virkelig skøn hjemmelavet nutella - eller chokoladesmør om man vil. Få den rene smag af chokolade, hasselnødder og smør og nyd det på en skive rugbrød eller en friskbagt bolle. Server hjemmelavet nutella på brunchbordet eller som en ekstra lækker snack i madpakken.
Ingredienser
Chokoladenøddepålæg
75 g
Hasselnøddekerner
|
---|
100 g
Mørk chokolade, ca. 70%
|
|
---|---|
50 g
Udstenede dadler
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
75 g
Blødt smør
|
|
1 dl
Piskefløde
|
Pynt
Finthakkede hasselnøddekerner
|
---|
Sådan gør du
Chokoladenøddepålæg
Chokoladenøddepålægget kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge. Opbevar det i et tætsluttende glas.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8568 kJ / 2048 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2090 kJ / 500 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 4,1 % | 5 g |
Kulhydrat: | 25,4 % | 31,2 g |
Fedt: | 70,5 % | 39,9 g |