Ca. 7 min. ved 175° - traditionel ovn.
Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.
10766 kJ / 2573 kcal
1837 kJ / 439 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 5,2 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 52,6 % | 56,9 g |
Fedt: | 42,2 % | 20,9 g |
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
50 g
Brun farin (ca. ¾ dl)
|
|
1
Æg
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Natron
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
50 g
Hasselnøddekerner i halve
|