Bag gerne chokoladekagen dagen før - chokoladekagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over.
8046 kJ / 1923 kcal
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 14,7 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 22,5 g |
Fedt: | 35,1 % | 7,2 g |
1 dl
Havregryn
|
|
---|---|
1 dåse
Sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
2
Æg
|
|
1 dl
Akaciehonning (ca. 150 g)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
2½ dl
Cremet skyr med vanilje
|
|
---|---|
150 g
Friske bær eller frugt
|
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
---|