Miso (som stammer fra det japanske køkken) giver en dyb umami-smag i mayonnaisen. Du kan udelade miso. Smag evt. til med lidt eksta salt. Chilimayonnaisen bliver stærkere, når den trækker fra dag til dag. Så skru evt. lidt ned for chilisaucen, hvis ikke du spiser mayonnaisen med det samme og du ikke er til det meget stærke - du kan altid komme mere chili i.
5257 kJ / 1256 kcal
3004 kJ / 718 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 1 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 0,5 % | 0,9 g |
Fedt: | 98,5 % | 79,9 g |
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
Et nip fint salt
|
|
1 tsk
Risvinseddike
|
|
1 tsk
Mørk miso
|
|
1½ dl
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
3 tsk
Stærk chilisauce, fx sriracha
|