En frisk version af cheesecake med skyr og skovbær - og masser af friske bær på toppen.
250 g
Mandler
|
|
---|---|
15
Dadler uden sten
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
5 dl
Skyr med skovbær
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
250 g
Blandede bær, fx blåbær, brombær og hindbær
|
---|
10220 kJ / 2443 kcal
733 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,7 g |
Protein: | 22,2 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 27,2 % | 11,7 g |
Fedt: | 50,6 % | 10 g |
En sundere version af cheesecake med skyr og skovbær - og masser af friske bær på toppen.