8697 kJ / 2079 kcal
592 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 12,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 55,8 % | 19,4 g |
Fedt: | 31,9 % | 5,1 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
300 g
Rabarber i tynde skiver
|
|
---|---|
1
Stort grofthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
500
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
4
Grove burgerboller (ca. 380 g)
|
|
---|---|
100 g
Rensede hele blade af romainesalat
|
|
1
Agurk i skiver (ca. 350 g)
|