25-30 min. ved 200° - varmluft.
Du kan bruge tomater fra dåse, hvis det ikke lige er sæson for cherrytomater. Tomater kan udskiftes eller suppleres med fx aubergine og sguash.
9629 kJ / 2301 kcal
512 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 15 g |
Fedt: | 33,2 % | 4,6 g |
½ kg
Skyllede cherrytomater
|
|
---|---|
250 g
Salatost, i et stykke
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
2
Fed hvidløg i tynde skiver
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
Evt. et nip groft salt, osten er ret salt så vær forsigtig
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lidt frisk eller tørret timian og chili
|
250 g
Frisk grøn pasta
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
100 g
Friske spinatblade
|
|
75 g
Sorte oliven
|
Groft brød
|
---|