Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for champignon kan du bruge andre svampe fx kantareller eller et svampemix.
9757 kJ / 2332 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,7 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 12,3 g |
Fedt: | 29,2 % | 3,2 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
200 g
Hakkede skalotteløg
|
|
450 g
Optøet, frossen helbladet spinat
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Let mornaysauce
|
|
10
Lasagneplader, evt. grønne med spinat
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
300 g
Grøn salat
|
|
---|---|
200 g
Brød
|