Cannelloni med spinat og svampe
45 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag! Cannelloni er italiensk mad, når det er bedst. Velsmagende og enkelt. Har du prøvet hjemmelavede cannelloni? Prøv dem næste gang du får lyst til italiensk mad...
Ingredienser
Cannelloni
15 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Champignoner i skiver
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Frisk lasagneplade (ca. 200 g)
|
|
1
Æggehvide
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
2
Store tomater i små stykker (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Stødt muskatnød
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Spidskålssalat
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1 spsk
Eddike
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Cannelloni
Spidskålssalat
Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7861 kJ / 1879 kcal
Næringsindhold pr. 100g
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.