Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.
7861 kJ / 1879 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
15 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Champignoner i skiver
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Frisk lasagneplade (ca. 200 g)
|
|
1
Æggehvide
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
2
Store tomater i små stykker (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Stødt muskatnød
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1 spsk
Eddike
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Groft brød
|
---|