Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
7266 kJ / 1737 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 21,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,6 % | 11 g |
Fedt: | 25,7 % | 2,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
450 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Frisk lasagneplade (ca. 200 g)
|
|
1
Æggehvide
|
|
4 dl
Ostesauce
|
400 g
Røde og gule cherrytomater i halve
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
4 skiver
Groft brød (ca. 240 g)
|
---|