Er der er rest grød tilovers, kan den bruges i klatkager eller i en gærdej.
10263 kJ / 2453 kcal
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,5 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 11,9 g |
Fedt: | 28,2 % | 2,8 g |
200 g
Lufttørret bacon
|
---|
2 dl
Vand
|
|
---|---|
3
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
1 liter
Mælk
|
|
240 g
Valsede byggryn (ca. 4 dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
3
Pærer i tern, fx conference (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4 dl
Græsk yoghurt
|
|
150 g
Tyttebærsyltetøj
|