10555 kJ / 2523 kcal
570 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,3 g |
Protein: | 20,1 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 16,8 g |
Fedt: | 29,7 % | 4,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
250 g
Kvark eller fraiche
|
|
---|---|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Fintrevne rødbeder
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
200 g
Kogte tørrede belugalinser (af 100 g rå)
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Røde æbler i både (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Avocado i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
200 g
Fintsnittet rødkål
|
|
50 g
Ristede, smuttede mandler
|
250 g
Lunt flutes
|
---|