Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine butter beans, er dette også en mulighed. Tørrede bønner, som du selv udbløder og koger, har mere struktur og kan derfor have brug for en ekstra omgang i foodprocessoren. Udblød og kog evt. en stor portion bønner og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
Har du bønnecreme i overskud, er den lækker at have med i madpakken, evt. sammen med grøntsagsstænger, du kan dyppe i bønnecremen. Bønnecremen kan også bruges som pålæg på brød.
6597 kJ / 1577 kcal
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,9 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 16 g |
Fedt: | 31,6 % | 4,4 g |
240 g
Drænede butterbeans
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Gul peberfrugt
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt
|
|
1
Rød peberfrugt
|
|
1
Rødløg
|
|
4
Grønne asparges
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket basilikumblade
|
1
Italiensk flute
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
Frisk basilikum
|