Bruschetta
20 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
&format=webp)
Bruschetta med tomat består ganske enkelt af ristet brød, modne tomater, hvidløg og olie... og frisk basilikum selvfølgelig. Du behøver ikke at rejse til Italien for at få sprød bruschetta, for denne opskrift er præcis, som du drømmer om en bruschetta skal smage. Bruschetta er i bund og grund et lækkert tomatbrød, der er godt både som en snack, som forret eller som tilbehør til andre retter. Bruschetta med tomat er en genial snack, når sommerens solmodne tomater bugner i haven eller i butikkerne.
Ingredienser
Bruschetta
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
---|---|
4 spsk
Olivenolie
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Italiensk flute - halveret og delt på langs (ca. 300 g)
|
|
4
Modne tomater i små tern (ca. 350 g)
|
Sådan gør du
Bruschetta
Halvgammelt brød kan få nyt liv som bund for bruschetta og tomatbrød, uanset om det er lyst eller mørkt, med eller uden kerner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5316 kJ / 1271 kcal
Næringsindhold pr. 100g
791 kJ / 189 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 8,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 24,2 g |
Fedt: | 39 % | 8,3 g |
