Brun sovs
15 min
•
Mange børn og voksne kan godt lide brun sovs.....og mange vil også gerne kunne lave den. Men hvordan laver man en brun sovs, hvis man ikke har en sky at lave den af? Vi har tryllet med lidt løg og andre gode sager, så her er opskriften på en nem brun sovs, og du kan tage kegler og servere brun sovs til lige præcis det, du har lyst at servere brun sovs til.
Ingredienser
Brun sovs
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg i halve, tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Vand
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
Sådan gør du
Brun sovs
Du kan komme de kogte løg tilbage i sovsen. Eller du kan gemme dem til en kødsauce eller gryderet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1919 kJ / 459 kcal
Næringsindhold pr. 100g
262 kJ / 63 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 9,8 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 34,9 % | 5,4 g |
Fedt: | 55,3 % | 3,9 g |