Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.
18558 kJ / 4435 kcal
1032 kJ / 247 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,6 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 34,9 % | 21,2 g |
Fedt: | 59,5 % | 16,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
1 dl
Koncentreret sød tranebærsaft
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker (ca. dl)
|
|
400 g
Rensede friske brombær
|
¾ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
100
Grofthakket mørk chokolade
|
Brombærstøv og/eller friske brombær
|
---|