Hvis du har broccoli til overs, kan du eventuelt bruge det i denne lækre opskrift på one pot pasta.
9075 kJ / 2169 kcal
845 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,4 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 26,7 % | 13,3 g |
Fedt: | 54,9 % | 12,5 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.
120 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
60 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
2 spsk
Vand
|
300 g
Broccoli
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
200 g
Kvark eller creme fraiche
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|