Brioche burgerboller
12 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Denne nemme opskrift giver dig super luftige, bløde og lækre brioche burgerboller. Du kan bruge briocheboller kan både bruges til burgere, du kan spise dem med smør og pålæg - eller blot som tilbehør til en grøn salat.
Ingredienser
Brioche burgerboller
1 dl
Kold mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
5
Æg (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
200 g
Blødt smør i mindre stykker
|
1
Sammenpisket æg - til pensling
|
---|
Sådan gør du
Brioche burgerboller
Du kan godt lave brioche burgerbollerne uden maskine, men det er svært at opnå samme meget luftige resultat. Ælt i hånden, så meget du orker!
Brioche burgerbollerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16205 kJ / 3873 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1348 kJ / 322 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,7 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 34,7 g |
Fedt: | 46,6 % | 17 g |