Brandade kan serveres både lun og kold. Laver du din brandade på tørret fisk får du en meget mere intens smag.
4453 kJ / 1064 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 17,4 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 60 % | 19 g |
Fedt: | 22,6 % | 3,3 g |
100 g
Torsk
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Skrællede kartofler i tykke skiver
|
|
---|---|
2
Grofthakkede fed hvidløg
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Hvid friskkværnet peber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
4 skiver
Rugbrød
|
Blød frisk timian
|
---|