Spis den braiserede kalvebov af dybe tallerkener og med ske og gaffel. I stedet for kvædesylt kan du servere ribsgele til retten.
18984 kJ / 4537 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 34,3 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 8,9 g |
Fedt: | 24,3 % | 2,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
50 g
Smør
|
|
---|---|
1½ kg
Afpudset kalvebov i store bidder (ca. 7 x 7 cm)
|
|
8
Bananskalotteløg i kvarte
|
|
2 dl
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1 dl
Havtornsaft
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
125 g
Honning (ca. 1 dl)
|
|
5
Friske kviste vintersar eller timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Skrællede modne kvæder i 2 x 2 cm tern
|
500 g
Meget fintsnittet hvidkål (ca. g)
|
|
---|---|
250 g
Fraiche, græsk yoghurt eller kvark
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller vintersar
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Skrællede melede kartofler - koges
|
---|