Har du en rest kogte ris i køleskabet, kan du stege dem sammen med løg, hvidløg, gulerødder og karrypasta. Det går lidt hurtigere end at lave de krydrede ris, og samtidig undgår du måske også madspild.
14634 kJ / 3498 kcal
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,2 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 42 % | 12,1 g |
Fedt: | 40,8 % | 5,4 g |
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Gulerødder i små tern (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Rød karrypasta
|
|
240 g
Løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
4 dl
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Finthakket frisk koriander
|
1 dåse
Skyllede kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Rødvinseddike
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
1
Avocado i mindre stykker (ca. 100 g)
|
|
1
Grøn peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
|
|
1
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
|
½
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
1 pakke
Grillost
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
2
Ristede store tortillaer - i mindre stykker
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|