Bønnesalat med tomat
15 min
•
Bønnesalat med tomat - og hertil en hytteost smagt til med salsa. Bønnesalat med tomat er en lækker, meget nem og fyldig bønnesalat, som kan spises som den er - eller serveres som tilbehør til fx et stykke kød - eller i en tacoskal. Er du bønne-entusiast, så koger du nok bønnerne selv, men i en snæver vending er det en rigtig god løsning med færdigkogte bønner til bønnesalat med tomat.
Ingredienser
Bønnesalat med tomat
2 dåser
Bønne-mix
|
|
---|---|
1
Lille salatløg skåret i ringe (ca. 60 g)
|
|
350 g
Tomater skåret i tern
|
|
½ dl
Grofthakket frisk koriander
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Hytteost
|
|
2 spsk
Tomatsalsa
|
150 g
Brød
|
---|
Sådan gør du
Bønnesalat med tomat
Bønnesalaten bliver kun bedre af at du starter fra bunden, sætter bønner i blød dagen før - og koger dem, så de er lige som de skal være. Salsa er en smagssag. Du vælger selv om den skal være mild, hot eller ekstra hot.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4215 kJ / 1007 kcal
Næringsindhold pr. 100g
332 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 20,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 31,8 % | 2,9 g |