Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve.
Gør alle ingredienserne klar dagen før - og bland de 2 typer bønner med olien. Så er det nemt at hælde salaten sammen, når I skal spise.
4960 kJ / 1185 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 26,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 14,4 % | 3,3 g |
Fedt: | 59,4 % | 6,3 g |
400 g
Dampede grønne bønner
|
|
---|---|
300 g
Frosne, optøede edamamebønner
|
|
1
Rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|