Kogte kartofler eller kartoffelmos er også godt til boeuf bourguignonen. Retten kan laves dagen i forvejen - det bliver den absolut ikke ringere af.
26406 kJ / 6311 kcal
650 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,4 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 15 % | 5,7 g |
Fedt: | 56,6 % | 10 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2 kg
Oksebov uden ben
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
75 g
Bacontern
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
4
Gulerødder i grove stykker (ca. 300 g)
|
|
2
Laurbærblade
|
|
5 stilke
Bredbladet persille
|
|
5 stilke
Frisk timian
|
|
2 dl
Oksebouillon
|
|
5 dl
Bourgogne rødvin
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Små hele skalotteløg
|
|
250 g
Rensede hele champignoner
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
1 dl
Strimlet bredbladet persille
|
---|
300 g
Durumbrød
|
---|