Blinis med stenbiderrogn
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Blinis med stenbidderrogn er den perfekte kombination. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver. Blinis med stenbiderrogn er en klassiker som forret, men kan også serveres som en del af en tapas-menu.
Ingredienser
Blinis
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
50 g
Boghvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
50 g
Smeltet smør
|
Stenbiderrogn
1½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
75 g
Renset stenbiderrogn
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
12
Dildkviste
|
Sådan gør du
Blinis
Stenbiderrogn
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
Er det ikke sæson for frisk stenbiderrogn, kan du bruge lakse - eller ørredrogn fra glas - eller røget laks eller hellefisk.
Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5940 kJ / 1420 kcal
Næringsindhold pr. 100g
805 kJ / 192 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 17,4 g |
Fedt: | 49,9 % | 10,9 g |