Har du ikke en blinispande kan du bruge en almindelig stegepande - ca. 22 cm i diameter - lav ca. 4 blinis ad gangen.
I stedet for stenbiderrogn kan du bruge anden rogn, rejer - eller røget laks i tynde skiver. Du kan serverere blinis som tapas - beregn antal pr. person alt efter, hvor mange andre tapas, der bliver budt på.
5940 kJ / 1420 kcal
805 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 17,4 g |
Fedt: | 49,9 % | 10,9 g |
Se hvordan du laver blinis med stenbiderrogn her. Blinis med stenbiderrogn er en elsket kombination, især når stenbiderrogn er tilgængelig i det tidlige forår. Her får du opskriften på en meget nem og hurtig måde at tilberede blinis på - med boghvedemel og bagepulver.
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
50 g
Boghvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
50 g
Smeltet smør
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
75 g
Renset stenbiderrogn
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
12
Dildkviste
|