Du kan udskifte blåbær i marengsen med andre bær og du kan tilsætte hakkede nødder eller mandler efter smag.
7223 kJ / 1726 kcal
830 kJ / 198 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4 % | 2 g |
Kulhydrat: | 48,8 % | 23,8 g |
Fedt: | 47,2 % | 10,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æggehvider
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
150 g
Friske eller frosne blåbær
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
200 g
Friske blandede bær
|