Du kan undlade chokolade og/eller kardemomme i kiksebunden. De frosne blåbær kan erstattes af frosne hindbær eller skovbær.
16592 kJ / 3966 kcal
1312 kJ / 314 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 6,8 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 39,5 % | 30,5 g |
Fedt: | 53,7 % | 19,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
300 g
Digestive kiks
|
|
---|---|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
¾ spsk
Kardemommefrø
|
|
150 g
Smør - smeltet
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
125 g
Optøede frosne blåbær
|
|
250 g
Kvark eller græsk yoghurt
|
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Friske blåbær
|
---|