Du kan erstatte spækstimlerne med gulerodsstave. Eller du kan bruge begge dele. Det smager også godt med persilleblade og stilke i de benløse fugle.
15924 kJ / 3806 kcal
508 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 35,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 43,5 % | 6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
8 skiver
Okseinderlår eller -klump (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Strimler spæk (ca. 125 g)
|
|
8
Kødnåle
|
|
20 g
Smør
|
|
4 dl
Vand
|
|
4 spsk
Finthakket løg
|
|
2
Laurbærblade
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ liter
Strimlet hjertesalat
|
|
300 g
Agurk i halve skiver
|
|
200 g
Optøede, frosne ærter
|
1 kg
Aspargeskartofler
|
|
---|---|
Ribsgelé
|