Du kan lune de bagte bao's ved at stille dem tæt i steameren og dampe i ca. 2 min. Du kan dampe dine bao's i en sigte. Beregn ca. 5 min. ekstra dampetid, hvis sigten hænger højt over det dampende vand.
Fordel frosne Bao buns i et lag mellem 2 våde viskestykker på en bageplade. Varm dem 8-10 minutter ved 150° - traditionel ovn.
12796 kJ / 3058 kcal
549 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 12,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 65,6 % | 21,2 g |
Fedt: | 21,7 % | 3,2 g |
500 g
Portobello svampe i små tern
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
1 spsk
Stærk chilisauce, fx Sriracha
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
16
Lune Bao buns
|
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
150 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
2
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
1
Salatløg i halve tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde skiver
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
2 spsk
Ristede sesamfrø
|